top of page

NewbornAmelie-6.jpg

NEWBORNSHOOT / 

BABYFOTOSHOOT
 

Je baby komt eraan! Wat bijzonder zo een nieuw mensje in jullie leven en bovendien een verandering in huis. De tijd vliegt voorbij en daarom reden

genoeg om deze tijd vast te leggen. Ik kom jullie graag thuis vastleggen!

Ik hoor graag wanneer je uitgerekend bent, zodat ik rond die tijd een plekje kan reserveren voor jullie. Wanneer je bevallen bent en jullie je goed genoeg voelen, kunnen we de fotoshoot inplannen!

We fotograferen bij jullie thuis, lekker relaxed en jullie hebben alles bij de hand. Baby'tjes leg ik op een natuurlijke manier vast, niet in ongedwongen houdingen en teveel poespas.

Elke baby is anders en zullen we de shoot op jullie kindje aanpassen. Hij geeft natuurlijk aan hoe de shoot loopt, dus als hij honger heeft of een knuffel nodig heeft dan is het vanzelfsprekend dat daar tijd voor is!

We fotograferen in jullie slaapkamer of een ander rustig plekje in jullie huis zou ook kunnen. We kunnen dan op een relaxte manier foto’s maken. Het werkt het fijnst met een (schone) effenkleur hoeslaken om jullie matras of een neutraal/rustig qua kleur/print dekbed op jullie bed ligt, die het liefst zo min mogelijk “kreukeltjes” geeft.

En het is fijn als zoveel mogelijk losse spulletjes rond het bed weggehaald worden (zoals van het nachtkastje etc).

Ik maak normaal een mix van foto’s van de baby alleen, met de moeder,

met de vader, eventueel met haar grote zus(sen)/broer(s) en jullie als gezin. 

Ik maak tijdens de shoot veel foto’s, hieruit maak ik een selectie met de mooiste foto’s en ik stuur jullie een pdf met deze foto’s, Jullie kunnen hieruit zelf jullie keuze maken en deze gekozen foto’s bewerk ik en stuur ik jullie.

Benieuwd hoe een newbornfotoshoot eruit zal zien?

Bekijk hier een fotoshoot voorbeeld  >> KLIK <<

Vanaf €179,-

Investering

Fotografie

+ voor 15 digitale foto's.

excl. reiskosten

Fotografie

+ voor 30 digitale foto's.

excl. reiskosten

+ €9,95 voor iedere extra foto


€179,-


€265,-

bottom of page