top of page

Fotoshoots / Werkwijze en levering foto's
 

Een bijzonder moment vast laten leggen, of een uniek cadeau geven aan iemand? Waardevoller en specialer kan bijna niet. Ik fotografeer pasgeboren baby's, zwangerschap, gezinnen en families.

Ik leg momenten vast zoals deze zijn en zoals jullie zijn. Niet teveel poespas, maar op een speelse en natuurlijke manier. Ik neem de tijd om de foto's te maken en deze zorgvuldig te bewerken. 
Na het fotograferen van jullie sessie, maak ik een eerste "voorselectie". Deze (nog onbewerkte) selectie stuur ik jullie in een pdf met kleine fotootjes. Jullie kunnen de echte selectie hieruit maken en dus een keuze maken welke foto's jullie in bewerkt en in groot bestand willen ontvangen. Deze foto's ontvangen jullie dan binnen een week na het doorgeven per mail. Je ontvangt dus alleen de gekozen foto's in bewerkt en in groot bestand.

De minimale afname in foto's is 10 digitale foto's. Foto's die extra gekozen worden per stuk bij de prijs berekend. 

Bekijk de informatie en prijzen per shoot op de pagina's. Klik op de shoot:

Bekijk hier enkele van de door mij gemaakte fotoshoots

Publiceren van foto's

De foto's ontvangen jullie in groot bestand, zodat jullie de foto's zelf eventueel kunnen printen. Mocht je foto's op social media willen posten, dan wordt verwacht dat mijn naam erbij geschreven of getagt wordt.

Wanneer je een fotoshoot bij mij doet, ga je automatisch akkoord dat de foto's

door mij op Social media/mijn website gepost worden. Tenzij dit aangegeven

wordt, dit is nooit een probleem.

bottom of page